Beste Chromecast speakers van 2020

Chromecast speakers

Multi-room audio is niet langer alleen een droom. Als je een Apple-gebruiker bent, is het gemakkelijk om multi-room audio te bereiken met AirPlay 2. Als je Alexa van Amazon gebruikt, kun je dit doen met luidsprekers die met Alexa werken. En als je Android-telefoons en een Google-gerichte woning hebt, dan is het kopen van luidsprekers met ingebouwde Chromecast de juiste keuze.

Bij het kopen van een luidspreker met Chromecast ingebouwd (ook wel Google Cast genoemd), moet je met een aantal dingen rekening houden. Om te beginnen wil je nadenken over alles wat je normaal zou overwegen bij het kopen van een luidspreker – zoals de grootte van de luidspreker, de prijs ervan, enzovoort.

Afgezien daarvan wil je ook nadenken of je alleen de Chromecast wilt inschakelen of spraakbesturing wilt bieden met de Google Assistent. Sommige speakers gaan een stap verder met andere slimme functies, zoals AirPlay-ondersteuning voor Apple-producten. Je moet daarnaast ook overwegen of je een luidspreker met een batterij wilt die de speaker draagbaar maakt of een luidspreker die eenvoudig op de muur kan worden aangesloten en stationair blijft.

Gelukkig zijn er nogal wat speakers met Chromecast ingebouwd. Als zodanig kan het lastig zijn om de juiste te vinden, dus hebben we de beste Chromecast-speakers verzameld die je kunt kopen.

De beste Chromecast speaker

beste Chromecast speaker

De Google Home Max is misschien aan de grote kant, maar het resultaat is een geweldig geluid en leuke functies zoals spraakbesturing met de Google Assistent.

Als je een luidspreker wilt die goed klinkt en werkt met Google Chromecast, dan is de Google Home Max de beste manier om te gaan. De luidspreker is slim, klinkt geweldig en werkt perfect met andere Chromecast-apparaten.

De luidspreker is geen kleine, hij is de grootste in het assortiment luidsprekers van Google Home. Het heeft een rechthoekige bouw met een stoffen bekleding aan de voorkant en vier lichten onder die stof die de status van Google Assistent aangeven. Dat klopt, de luidspreker heeft Google Assistant ingebouwd, dus je kunt jouw stem gebruiken om te bedienen in plaats van te de telefoon of computer.

Het beste aan deze luidspreker is natuurlijk dat hij hard kan en als hij dat doet, behoudt hij nog steeds een goede geluidskwaliteit. Over het algemeen heeft de luidspreker een mooie ronde basrespons die niet overdreven is, een goed afgestelde middentonen en heldere en gedetailleerde hoge tonen.

Recensenten zijn ook dol op de Google Home Max. TechRadar gaf de spreker 4,5 / 5 sterren, terwijl The Verge het een iets conservatievere, maar toch uitstekende, 7,5 / 10 gaf. Dus wat zijn de nadelen? Welnu, de belangrijkste is dat de luidspreker een beetje prijzig is, maar voor sommigen ook een beetje groot en zwaar.

Voordelen: uitstekend geluid, ingebouwde Google Assistent, cool ontwerp, gemakkelijk te gebruiken

Nadelen: een beetje duur en zwaar

Plaats een reactie